Přicházíme s dopravní soutěží pro děti z dětských domovů

S velkou radostí oznamujeme, že dětský domov Valašské Meziříčí bude pořádat další dopravní soutěž pro děti ze sedmi dětských domovů Zlínského kraje. Tato událost se uskuteční v neděli 19. května na dopravním hřišti a slibuje den plný zábavy a učení se.

Děti se mohou těšit na různorodé soutěžní disciplíny, které budou testovat jejich dovednosti a znalosti v oblasti bezpečnosti na silnicích. Mezi hlavní disciplíny patří jízda zručnosti, kde budou moci ukázat svou obratnost a schopnost ovládat kolo. Dále si děti vyzkoušejí jízdu podle pravidel, kde prokážou svou schopnost dodržovat dopravní předpisy. Neméně důležitý bude i test znalosti dopravních předpisů, který odhalí, jak dobře jsou děti seznámeny s pravidly silničního provozu.

Ale to není vše! Děti budou mít také možnost vyzkoušet si základy první pomoci, kterými je provedou školení zdravotníci. Je pro nás důležité, aby se děti cítily bezpečně a věděly, jak reagovat v případě nouze. Společnost při této akci nám budou dělat také městská a státní policie, která přispěje svými znalostmi a zkušenostmi k bezpečnému a zajímavému průběhu soutěže. Pro děti, které se v každé disciplíně osvědčí, je připravena odměna, která zvýší radost z úspěchu.

A samozřejmě nesmí chybět ani občerstvení, pro všechny soutěžící je zajištěno drobné občerstvení, které jim dodá potřebnou energii pro celý den plný soutěží a zábavy.

Těšíme se na setkání s dětmi ze všech zapojených dětských domovů a věříme, že společně prožijeme skvělý a nezapomenutelný den.