Nezapomenutelný víkend v Praze s nadací Chance4children!

Díky podpoře nadace Chance4children jsme měli možnost strávit úžasný víkend v hlavním městě naší republiky. Od sobotních ranních hodin jsme se vydali na cestu vlakem směrem do Prahy.

Hned po příjezdu nás přivítala paní Petra z nadace, která se postarala o to, abychom se cítili jako doma. Následoval výborný oběd, který nám dodal energii na další dobrodružství. A co by to bylo za víkend bez zajímavých aktivit? Po obědě jsme se ponořili do zajímavého workshopu na téma Instagram a TikTok. Pro dnešní generaci jsou tyto sociální sítě dobře známé, a tak nebylo divu, že se do workshopu zapojily všechny děti s nadšením a zájmem.

Poté jsme se vydali do Národního muzea, procházkou přes Václavské náměstí a Staroměstské náměstí jsme si užívali krásy Prahy. Návrat na naši základnu „Krenovku“ byl jen příjemným závěrem náročného dne. Na Krenovce nás čekal pán Jakub s bohatým večerním programem. Děti se těšily na oblíbený pokrm – pizzu, kterou jsme si vychutnali při pohledu na velké promítací plátno, na kterém jsme si společně pustili film. Atmosféra byla naplněna dojetím a radostí ze společného času stráveného spolu.

Následující den jsme začali společnou snídaní, která nám poskytla sílu na cestu zpět domů. S plnými srdci a náramnými zážitky jsme se vydali na vlak domů..

Nemůžeme zapomenout poděkovat Petře a Jakubovi, kteří nám tento nezapomenutelný víkend umožnili. Jejich péče a přátelský přístup udělal z našeho pobytu v Praze skutečně nezapomenutelný zážitek.