Velikonoční obchůdky 2024

S blížícím se obdobím Velikonoc se náš dětský domov připravuje na jedinečnou událost – Velikonoční obchůdky 2024! V rámci spolupráce s Nadačním fondem Albert se naše děti pilně připravují na tuto událost plnou kreativity a radosti.

Už od začátku roku se naše děti ve spolupráci s tetami z domova s nadšením ponořily do tvůrčího procesu. Sbírání nápadů, vymýšlení a tvoření dekorací a ozdob – to všechno je součástí našeho každodenního života. Naše děti se nejenom učí novým dovednostem, ale také si osvojují zásady finanční gramotnosti a obchodního myšlení.

Tento projekt není pouze o tvorbě krásných předmětů, ale také o rozvoji důležitých dovedností u našich dětí. Finanční gramotnost a obchodní schopnosti jsou důležitou součástí vzdělání, které naše děti získávají. Výnos z prodeje jejich výrobků bude využit na zážitkové aktivity pro naše děti, které posilují jejich sebevědomí a sociální dovednosti.

Srdečně vás zveme 15. března do prodejny Albert v obchodním domě Tabačka v Novém Jičíně, kde budou naše děti s hrdostí nabízet své vlastnoručně vyrobené dekorace. Vaše podpora a účast na této události budou pro nás velkým potěšením a přispějí k našemu společnému cíli – podpořit naše děti a pomoci jim dosáhnout svého plného potenciálu. Přijďte a podpořte naše malé tvůrce při jejich velikonočním dobrodružství!