Oficiální zakončení Cesty k Baltu volume 6 – předávání šeků v Cirk La Putyce

Za tímto neskutečně silným projektem jsme s našimi dětmi udělali 24.10.2023 v 19 hod pomyslnou tečku. Stalo se tak v divadle Cirk La Putyka na představení Sence.

Všichni, kteří jsme se cesty zúčastnili, jsme měli tu možnost pozvat zástupce svých podpořených organizací a před vyprodaným sálem na Jatkách 78 jim předat šeky s vybranými penězi. Nutno říci, že každá z organizací (v našem případě připomínám, že to byla Diakonie Valašské Meziříčí) měla již v čase předání finanční prostředky na svých účtech.

My jsme celou akci pojali jako zážitkový výlet. Začalo to „mekáčem“, který je prostě top. Pokračovalo to skvělým ubytováním, jízdou v tramvaji, kdy tři nedočkavci ujeli v tramvaji dalším třem opozdilcům (vše dobře dopadlo) 🙂 No a následovalo úžasné představení plné akrobacie, předání šeků a následné povídání si do nekonečna s kamarády, se kterými jsme strávili intenzivních pět dní na kole.

Ale abychom nebyli troškaři, na druhý den jsme se vydali do matičky Prahy do Muzea fantastických iluzí.

Po sto fotkách v muzeu jsme vyrazili nazpět na Valašsko, kde je stejně nejkrásněji 🙂

Děkujeme Diakonii za krásné dárky, které nám dali, děkujeme Tomášovi Slavatovi za to, že nás dal všechny takto dohromady a děkujeme všem, co se jakkoli zapojili do této sbírky.

Až se na této cestě vystřídají všechny domovy, jedeme zase 🙂