Úprava vlasů s profesionály z The Original Barber Shop z Olomouce a oběd díky VOSÍME PIZZA Valašské Meziříčí

Letos již podruhé nás v domově navštívili profesionálové z barber shop z Olomouce. Hlavní organizátor této akce je úžasný mladý muž, který v našem dětském domově strávil své dětství. Jeho příběh děti již znají z minulé návštěvy. Nebylo pro něj tedy těžké motivovat své mladé kolegy aby za námi opět přijeli, protože atmosféra v našem domově je prostě skvělá, rodinná a příjemná všem kteří mají možnost s námi trávit čas. Všichni tedy přijeli za našimi dětmi udělat jim skvělou neděli. Nádherně děti ostříhali, na zahradě si zahráli fotbal a basketbal a vše bylo završeno společným opékáním špekáčků. K tomu jsme vytáhli i kytaru a kdo měl chuť, mohl si zkusit své nadání 😊

Jenže věci se mají dít tak, jak to někdo nahoře plánuje, a tedy i tato akce měla zlatý hřeb. A to bylo v podobě dokonalého oběda, o který se sponzorsky postarali lidé z Vosíme pizza z Valašského Meziříčí, kteří nám přivezli megalomanskou nálož pizzy, dobroty, colu (ano, víme, není to zdravé, ale my i sportujeme 😊) a navíc od zaměstnanců i finanční obnos na naše výlety.

Whow, whow, whow, na celý tento den není slov, protože vše vyšlo tak jak mělo a porazili jsme i počasí, kdy déšť prostě věděl, že tohle štěstí nepřeruší a přišel až v čase, kdy jsme se všichni loučili. Těžko říct, jestli nám po tvářích tekly slzy štěstí a nebo obyčejný déšť. Děkujeme všem a těšíme se na další návštěvu!