Vánoční obchůdek s Albertem

Jsme plni radosti a vděčnosti, protože vánoční prodej našich dětí v rámci projektu „Obchůdky s Albertem“ se setkal s obrovským úspěchem. V pátek 8. prosince otevřely naše děti svůj stánek v prodejně Albert v ulici Zd. Fibicha a nabízely krásné dárky a dekorace, na kterých pracovaly několik měsíců.

Díky velkorysosti zákazníků jsme dosáhli vynikajícího výsledku, který nám umožní uskutečnit společný výlet do Prahy, na který se všechny děti těší. Věříme, že to bude nezapomenutelný zážitek, který posílí naši ,,domovskou rodinu“..

Adventní obchůdek byl nejen o vytváření a nabízení krásných výrobků, ale také o významném vzdělávání našich dětí. Během přípravy a prodeje se naučily komunikovat se zákazníky, pracovat s penězi a dalším důležitým dovednostem, které jim pomohou v budoucnosti.

Chceme veřejně poděkovat všem, kteří podpořili naše děti zakoupením jejich výrobků. Vaše podpora není pouze finanční, ale také nám dává sílu a motivaci pokračovat v naší misi poskytovat našim dětem příležitosti k učení, růstu a radosti.