Závěr prázdnin a vítání nového školního roku

Během letních prázdnin se nám dostalo plno úžasných zážitků a nezapomenutelných chvil. Rádi bychom tímto poděkovali našim štědrým sponzorům a podělili se s Vámi o některé z našich dobrodružství, která jsme prožili.

Naše prázdniny byly skutečně dobrodružné díky podpoře několika významných firem. Začněme s tím, že jsme měli třídenní pobyt na hradě Starý Jičín, což bylo možné díky velkorysosti firmy Hajdík. Tato zkušenost nejenže obohatila dětství našich svěřenců, ale také nám umožnila prozkoumat historii a krásy naší země.

Následně jsme se vydali na týdenní pobyt na Bečvici, který byl podpořen firmou Robe. To byla skvělá příležitost pro děti, aby si užily čas ve volné přírodě a vytvořily si neocenitelné vzpomínky.

Náš letní program nebyl omezen jen na tyto větší akce. Pro děti jsme připravili i řadu jednodenních výletů a zážitků. Patřily sem návštěvy skate parku, aquaparku a také návštěva letního kina. Jezdilo se také na cyklovýlety, které nám umožnily objevovat nová místa a tvořit společné vzpomínky.

Nezapomněli jsme ani na tradiční letní tábory, kde naše děti strávily nezapomenutelný čas. Tyto tábory jsou pro ně zvláštním způsobem významné, neboť umožňují rozvoj nových dovedností, posilují přátelství a učí spolupráci ale i samostatnosti.

Ještě jednou bychom rádi poděkovali především firmám Hajdík a Robe za jejich velkorysou podporu, která umožnila našim dětem prožít nezapomenutelné letní prázdniny.

Nyní s nadšením vstupujeme do nového školního roku a jsme plní očekávání, co nám přinese. Všem našim dětem přejeme úspěšný a radostný návrat do školy a my se těšíme na další dobrodružství, která nám přinese nový rok.