A je to tady zase – nový školní rok!

Prázdniny opět neuvěřitelně rychle utekly, každým rokem nám připadají kratší a kratší. Ale užili jsme si je naplno.

Letošní léto jsme většinu dětí vyslali na letní tábory do Štramberku, Kunčic a na EON. Děti se podívaly na nová místa, získaly nové kamarády, zkušenosti a neuvěřitelně moc zážitků, o kterých po příjezdu barvitě vyprávěly. Stejně jako loni jely děti se strejdou a dvěma tetami na Bumbálku. Trávit nějaký čas mimo náš dětský domov je pro děti velmi důležité a obohacující. Byly v krásné přírodě, chodily na túry, sbíraly houby, starší děti si pro ty mladší připravily stezku odvahy a nechyběla ani diskotéka, tančili úplně všichni.

Ve zbytku prázdnin jsme trávili s dětmi čas na zahradě, když bylo hezké počasí, řádili jsme v bazéně, chodili na kratší i delší procházky, několikrát jsme vyrazili na kola. No prostě toho bylo moc a moc.

To, že už je opravdu konec prázdnin a začal nový školní rok, nám přišli ve středu 14. 9. připomenout zaměstnanci Jacobs Douwe Egberts, kteří se s námi už tradičně jako každý rok loučí s prázdninami a vítají nový školní rok. Pro děti si připravili plno soutěží, vědomostních, sportovních i hudebních. Úžasné a aktivně strávené odpoledne jsme s nimi završili opékáním špekáčků, a dokonce tentokrát nechyběla kytara a zpívání táborových písní. Všem našim již kamarádům z Jacobs Douwe Egberts moc děkujeme a těšíme se zase na příště! 🙂

Do nového školního roku tedy vstupujeme odpočatí, plní energie a se stejným cílem jako každý rok – zvládnout tento co nejlépe. Snad se nám to podaří.