Nadační fond Albert pomáhá Dětskému domovu Valašské Meziříčí

Také patříte k jedněm z těch, kteří nakupují v supermarketech nebo hypermarketech Albert? A za svůj nákup dostáváte tzv.“Bertíka“? A vhazujete jej do příslušné krabičky přímo na prodejně? Pokud tak děláte, děláte to velmi dobře! Albert tyto „Bertíky“ opravdu přeměňuje na finanční prostředky, které jsou používány pro konkrétní děti v našem Dětském domově. Již několikátým rokem s Nadačním fondem Albert spolupracujeme a vzájemnou spolupráci si nemůžeme vynachválit.

Jen pro představu, co vše je možno za tyto penízky pořídit. Takže naše děti mají z Nadačního fondu Albert hrazeny všechny volnočasové aktivity. Jedná se především
o sportovní aktivity (házená, fotbal, plavání, basketbal, atletika), také o výtvarné kroužky,
 o jazykové kurzy, o prázdninové pobyty a mnoho dalšího. Bez těchto finančních příspěvků by naše děti nemohly trávit svůj volný čas takto aktivně a obtížněji by se socializovaly do běžného prostředí.

Děkujeme všem, kteří chodí nakupovat do Albertu, kteří sbírají „Bertíky“ a vhazují je do příslušných krabiček a v neposlední řadě děkujeme Nadačnímu fondu Albert, že takto podporuje naše děti!

Děkujeme!!! 🙂